Home Despre noi Podgorii Certificari si premii Contact
Vinuri magazin online Senator Wine

Vinuri magazin online
VINURILE NOASTREUrmareste-ne pe twitter


Informatii
Stimati clienti, va informam ca preturile afisate nu includ si transportul aferent.
Loading

0

Finalizeaza comanda
Vinuri soiuri pure romanesti

Eveniment promotional vinuri romanesti pe piata Japoniei

Data publicarii: 19/08/2010

In 17 august , la Yokohama, a fost organizat un alt eveniment de promovare a vinurilor romanesti

 In data de 17 august, la Yokohama, in cadrul programului de promovare a vinurilor romanesti in Japonia, cu finantare de la Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei si SENATOR PRODIMPEX SRL, a avut loc o noua manifestare promotionala.

 La evenimentul organizat de E&M Corporation in cooperare cu SENATOR PRODIMPEX SRL si cu asistenta din partea Ambasadei Romaniei in Japonia, BPCE Tokyo si JRBA (Japan-Romania Business Association) au participat 45 de persoane, oameni de afaceri, specialisti oenologi, reprezentanti din domeniul hotelier si manageri din retelele regionale de magazine.

 Manifestarea promotionala a constat intr-un seminar, in care au fost detaliate agenda programului de promovare, sursele sale de finantare si informatii cu privire la istoria vinurilor in Romania, compania SENATOR PRODIMPEX SRL si vinurile produse, urmat de o degustare de vinuri.

 Mentionam din cele 10 sortimentele de vin prezentate, marca Senator: vinurile cu indicatie geografica - IG (Babeasca Gri, Babeasca Neagra, Feteasca Neagra, Tamaioasa Romaneasca, Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Merlot, Cabernet Sauvignon) si vinuri cu denumire de origine cotrolata - DOC (gama Senator Private Collection).

 Evenimentul mediatizat pe plan local si pe blog-urile de specialitate nipone a beneficiat de aprecierea participantilor si s-a constituit intr-o oportunitate semnificativa pentru promovarea vinurilor romanesti.

 

Inapoi la lista